Crinii plantați în municipiu
Crinii plantați în municipiu
Continuă să apară detalii hilare despre cazul primarului din Botoșani care ar fi încercat să-și angajeze amanta prin fraudarea unui concurs. Soțul înșelat afirmă că edilul ar fi ales să planteze în tot orașul lalele și crini imperiali tocmai pentru că acestea sunt florile preferate ale femeii.
Crinii plantați în municipiu
Crinii plantați în municipiu

Primarul din Botoșani prezenta în vara anului 2023, prin intermediul unei postări pe pagina de socializare, una dintre „marile realizări” ale mandatului său, mai exact faptul că în municipiu au fost plantate numeroase flori.

„Dacă e week-end, e relaxare! Vă invit să vă plimbați și să priviți câteva instantanee de vară din orașul nostru, surprinse în această săptămână pe bulevardul Mihai Eminescu! Cu această ocazie, urez „La mulți ani!” tuturor celor care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul. Dragi botoșăneni, haideți să ne bucurăm de week-end și de frumosul nostru oraș!”, a scris acesta la momentul respectiv.
În contextul scandalului în care acesta este implicat în prezent, soțul femeii care i-ar fi amantă edilului face dezvăluiri surprinzătoare. Potrivit acestuia, primarul Andrei Cosmin ar fi ales acele tipuri de flori tocmai pentru că erau preferatele femeii.
Crinii plantați în municipiu
Crinii plantați în municipiu

„A ales să pună nişte flori pe Bulevard acolo la noi şi a pus florile preferate ale soţiei mele. Lalele şi Crini Imperiali nu ştiu în multe oraşe şi Botoşani nu a avut niciodată. Au fost plantaţi în toamnă, în 2022, ca să iasă în 2023 prima dată. Oraşul ştia, oraşul ştia. Eu nu ştiam. În oraş se ştia deja, dar eu lucrând în străinătate, nu eram conectat cu oraşul” a declarat bărbatul înșelat la un post TV.

Primarul Andrei Cosmin a fost plasat sub control judiciar, vineri, iar biroul său din primărie a fost sigilat de ofițerii Direcției Generale Anticorupție.

Publicitate
Energia Residence cartier rezidential apartamente de vanzare imobiliare Constanta dezvoltator imobiliar

Potrivit unor surse, edilul și-ar fi angajat amanta, iubitoarea de lalele și crini imperiali, în primăria pe care o conduce, scrie realitatea.net.

Crinii plantați în municipiu
Crinii plantați în municipiu

Anchetatorii arată în ordonanţă că, din primele verificări, a rezultat că soţul candidatei a intrat în posesia înscrisurilor conţinând variantele de subiect ce îi fuseseră furnizate soţiei sale, cu o zi înainte de susţinerea examenului, înscrisurile aflându-se în incinta locuinţei celor doi soţi.

Conform ordonanţei, candidata a recunoscut că ar fi primit subiectele de la edilul municipiului Botoşani.

Sursă foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.