Un pub din Năvodari, în insolvență. Bunurile firmei, sigilate. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de admitere a creanțelor
Știrile zilei
Lady Di Pub Lounge SRL, din Năvodari, a intrat în insolventă, după ce judecătorii au admis solicitarea companiei și au deschis procedura simplificată.
Bunurile firmei au fost sigilate în sarcina lichidatorului judiciar, potrivit deciziei instanței, iar termenul limită pentru depunerea cererilor de admitere a creanțelor a fost stabilit la data de 24 octombrie 2024.
Acum, lichidatorul judiciar a făcut public anunțul privind deschiderea procedurii la data de 10 septembrie 2024 și stabilirea datei limită pentru înregistrarea cererilor de admitere a creanțelor, termenul de 4 noiembrie 2024 pentru comunicarea tabelului preliminar al creanțelor și 29 noiembrie 2024 – tabelul definitiv.
Totodată, pe data de 11 noiembrie 2024, de la ora 12.00, va avea loc ședința adunării creditorilor.
Decizia Tribunalului prin care a fost admisă cererea Lady Di Pub Lounge SRL a fost luată în dosarul 5711/118/2024, aflat în atenția Secției a II-a Civile a instanței, următorul termen fiind stabilit pe 20 noiembrie 2024.
În acest dosar, instanța a numit ca lichidator judiciar, la cererea companiei, Cabinetul Individual de Insolvență Evdochim Mariana.
Firma, mutată din București, în Năvodari
Potrivit listafirme.ro, platformă consultată la data de 18 septembrie 2024, Lady Di Pub Lounge SRL a fost înființată în 2015, are sediul social în Năvodari, pe strada T5 și se ocupă de baruri și alte activități de servire a băuturilor.
Inițial, sediul social al firmei era în București.
Conform sursei citate, asociat unic și administrator figurează Ilie Cătălin Vlăican, al cărui nume se leagă și de Urla Global Plan SRL, din Ilfov.
În 2023, Lady Di Pub SRL a declarat trei angajați, profit 312.714 lei, datorii 453.897 de lei și cifra de afaceri 718.798 de lei.
Sursa foto 1 (cu rol ilustrativ): Facebook.com – Consiliul Superior al Magistraturii
OBSERVAȚII:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Se cere insolvența unei cunoscute companii din portofoliul defunctului Grigore Comănescu