Rompetrol Rafinare
Rompetrol Rafinare
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
ROMPETROL RAFINARE SA continuă modernizarea instalațiilor din cadrul Petromidia. Recent, la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depusă o solicitare privind emiterea acordului de mediu pentru proiectul care vizează reabilitarea rezervorului 120-338-B6.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competențe pentru Protecţia Constanța, strada Unirii nr. 23 şi la sediu Năvodari, Bulevardul Năvodari nr. 215, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 13.00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competențe pentru protecţia mediului Constanța.

Recent la APM Constanța a fost depusă o altă solicitare pentru emiterea acordului de mediu în cazul proiectului care viza realizarea de lucrări de reabilitare a unui rezervor de combustibil DH 25 din incinta Platformei Petromidia.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, Rompetrol Rafinare SA au venit cu modificări la instalația de producerere PJP pentru prodeucerea PP (n.r. polipropilenă).

Citește și:

Noi investiții la Rafinăria Petromidia: ROMPETROL RAFINARE SA trebuie să treacă de evaluarea impactului asupra mediului pentru un proiect de modernizare a unei instalații

Instalațiile afectate de explozia de la Rafinăria Petromidia din iulie 2022 se refac. Rompetrol Rafinare SA cere avizul de mediu

Rompetrol Rafinare solicită acordul de mediu pentru noi investiții. Despre ce este vorba

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.