Val de căldură
Val de căldură
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni, respectiv pentru perioada 15 mai 2023 – 12 iunie 2023. Un val de căldură se va resimți în România.

Potrivit Digi24.ro, vor fi peste 20 de grade în toată țara, iar în sud temperaturile vor atinge 29 de grade la umbră.

Săptămâna 15 mai 2023 – 22 mai 2023:

Valorile termice se vor situat în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice, dar mai ales în cele sud-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 22 mai 2023 – 29 mai 2023:

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile nordice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Săptămâna 29 mai 2023 – 5 iunie 2023:

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice, sud-estice și la munte.

Săptămâna 5 iunie 2023 – 12 iunie 2023:

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în zonele montane, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Aerul cald va ajunge și la mare, unde norii vor fi trecători. În weekend se vor înregistra 19 grade. La începutul săptămânii viitoare însă, vremea va deveni instabilă și se va răcori.

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.