Doi tineri fură florile plantate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu
La scurt timp după ce au fost plantate mai multe crizanteme pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona a fost vandalizată de un băiat și o fată care au sustras florile.

Polițiștii locali au efectuat activități specifice pentru a depista persoanele care au furat florile. Ambele persoane sunt minore.

Părinții uneia dintre acestea au fost contactați. Reprezentanții legali și-au luat angajamentul să suporte consecințele, astfel încât prejudiciul să fie recuperat iar spațiul verde să fie adus la starea inițială.

Celălalt minor este orfan, iar pentru a evita orice formă de abuz, autoritățile l-au încredințat lucrătorilor din cadrul DGASPC Constanța – Centrul de Plasament Antonio.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Florile sustrase au fost înlocuite, iar cheltuielile au fost suportate de părinții minorei.

„Vă rugăm să nu asistați impasibili la actele de vandalism, să protejați spațiul verde, arborii, arbuștii și plantele, iar în situația în care constatați sustragere a materialului dendrologic să sesizați acest lucru la numerele de telefon:0241.55.00.55-Dispecerat Primăria Constanța și 0241.484205 și 0341.922 sau email politia.locala@primaria-constanta.ro Direcția Generală Poliția Locală Constanța”, transmite Primăria Constanța.

Video: Facebook

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.