Mașină vandalizată în Medeea
Mașină vandalizată în Medeea
Un locuitor al Cartierului Medeea din Constanța face un apel la autorități să ia măsuri în cazul său: aseară i-a fost făcută praf mașina, cu o rangă, de un bărbat pe care îl cunoaște din vedere din același cartier.

R.I. a declarat, pentru Ziarul Amprenta, că, aseară, după ce s-a întors de la muncă, a observat cum bărbatul cu pricina mergea, agitat, pe trotuar. După ce a parcat autoturismul, acesta a venit glonț spre mașină și l-a abordat extrem de furios, acuzându-l că vrea să-l omoare.

“Mi-am dat seama că are o problemă, e beat sau, poate, drogat. I-am vorbit calm, frumos, i-am spus că îl cunosc de ani de zile și pe el și pe tatăl lui, că nu vreau să ne certăm. A părut că se liniștește și a plecat.

Am lăsat mașina în parcare și, după câteva minute l-am văzut cum vine cu o rangă și începe să lovească autoturismul.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Eu apucasem să cobor, m-am refugiat într-un magazin, am sunat imediat la 112. M-a văzut, însă, că intru în magazin și a venit după mine, amenințând că face praf și imobilul cu pricina. Am ieșit, să nu provoc pagube și proprietarului. Am luat-o la fugă, mi-era că-mi dă una în cap și mă omoară”, ne povestește R.I.

În cele din urmă agresorul s-a potolit și a dispărut, iar păgubitul a dat declarații polițiștilor veniți la fața locului. Omul ne-a precizat că nu a avut, niciodată, vreo altercație cu bărbatul ce i-a vandalizat mașina.

Potrivit spuselor lui R.I., Cartierul Medeea a devenit, în ultimii ani, raiul consumatorilor de droguri, al scandalurilor și raziilor mascaților.

Am întrebat și IPJ Constanța despre cazul prezentat mai sus și, în momentul în care vom avea reacția polițiștilor, vom reveni cu mai multe amănunte.

UPDATE

Reprezentanții IPJ Constanța au remis un comunicat în care se precizează următoarele:

„La data de 27 martie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați, de un bărbat, de 46 de ani, cu privire la faptul că o persoană, de 35 de ani, i-ar fi distrus, cu un obiect contondent, geamurile autoturismului parcat pe strada Spiru Haret.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere”.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.