Publicitate
dezvoltator imobiliar apartamente de vanzare constanta solid house
Președintele comunității elene Elpis Constanța, Anton Traian Antoniadis, și-a lansat candidatura la Primăria Constanța din partea Uniunii Elene din România.

Antoniadis a spus într-o conferință de presă, că nu vine dintr-o parte politică, ci din zona de ONG, acolo unde realizările se măsoară în ceea ce faci zi de zi.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

“De ce am intrat în această bătălie? Pentru că noi credem că avem ceva de spus. Nu venim dintr-o parte politică, venim dintr-o parte de ONG, dintr-o parte în care realizările nu se măsoară în voturi, realizările se măsoară în ceea ce faci zi de zi. Alături de noi au venit și vin în continuare oameni pentru că au înțeles că aceste alegeri sunt pentru gospodarul orașului pentru cel care totuși poate să aducă o altă viziune”, a afirmat candidatul comunității elene la Primăria Constanța.

El a mai spus că nu dorește să mai fie certuri între oameni, ci mai multe realizări.

“Din partea noastră ce vrem să realizăm este să putem aduce chiar simbolul ramurii de măslin, pace și puțină minte, să nu mai fie ceartă, să încercăm să realizăm decât să ne certăm între noi”, a spus Anton Traian Antoniadis.

Anton Traian Antoniadis a mai afirmat că problemele comunității Elene sunt și problemele Constanței.

“Comunitatea Elenă nu se mai confruntă cu nicio problemă. A avut problemele pe care le știți, a avut retrocedările pe care le știți, ne-am ocupat de ele, am făcut eforturi. Dar problemele comunității Elene sunt problemele Constanței, nu avem altele”, a afirmat Antoniadis.

Anton Traian Antoniadis a fost întrebat de Ziarul Amprenta cum va fi campania sa electorală.

“Decență și cumpătare. Noi nu înjurăm, noi nu suntem obișnuiți să arătăm cu degetul și să spunem nu a făcut ăla, nu a făcut celălalt. Noi facem. Și dacă aș arăta cu degetul, mi-aș pierde timpul arătând, vorbind, nearâtând ce vrem și ce putem face. Nu va fi o campanie rece, dură. Mă cunoașteți, nu cred că m-ați văzut spunând despre cineva niște vorbe”, a mai declarat Antoniadis.

El a vorbit și de un concept nou de parcări pe care vrea să-l introducă în Constanța.

“Nu vreau să spun că mâine mă apuc de făcut parcuri pentru că ați văzut toată lumea face parcuri. Dar ați auzit de la cineva că face un parc, pune gazon, pune iarbă și s-a gândit să-l și ude. Pentru că am pus gazon azi și după trei zile de răcoare cum este astăzi nu mai e pic de gazon, sunt doar bani irosiți. Trebuie să pui niște sistem să îl uzi.  Nu ne băgăm în ceva care nu are finalitate de la cap la coadă. O să vedeți niște proiecte de parcări, parcări pe care poți să le pui și pe 10 metri pătrați și pe 50.000 de metri pătrați. Un concept nou de parcări la care niște arhitecți au lucrat, le-au pus în practică, ele sunt folosite, dar dacă luăm același volum de metri cubi la o parcare obișnuită noi reușim să punem cu 30-40% mai multe mașini”, a mai afirmat Antoniadis.

Citește și:

Ce proiecte culturale și  sociale finanțează Primăria Constanța și câți bani alocă fiecăruia

Primăria Constanța continuă igienizarea taluzului în dreptul plajei Modern

 

 

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar