Pe strada Năvodari din localitatea Lumina, județul Constanța, se desfășoară lucrări de reabilitare a Drumului Județean 226. Șoferii sunt sfătuiți să ocolească această zonă și să aleagă rute ocolitoare pentru a evita blocarea traficlui.

“Ca urmare a lucrărilor de reabilitare a Drumului Județean 226 ce se desfășoară pe strada Năvodari din localitate, vă informam că în cursul acestei zile au loc lucrări de turnare de covor asfaltic pe acest tronson de drum. Întrucât lucrările de asfaltare impun restricții temporare de circulație, pentru evitarea blocării traficului si a disconfortului cauzat de restricțiile temporare, în situația în care este posibil, vă adresam rugămintea de a evita zona și să alegeți rute ocolitoare“ transmit reprezentanții Primăriei Lumina.

Pentru a ieși din localitate, către Constanța, șoferii  pot alege ieșirile de pe strada Pelican, Crizantemelor, Liniștei sau Petrolului.

Pentru ieșirea spre orașul Năvodari, pot alege ruta alternativă,  strada Dumitru Comșa sau Strada I.C. Bratianu (spre USAS).

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

DGASPC Constanța vrea să modernizeze un imobil din Lumina. Aici va funcționa un centru de recuperare de zi

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.