Ieri, în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile la Evaluarea Națională 2019, Primăria Municipiului Medgidia a premiat-o pe eleva Bechir Amela de la Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu“ din Medgidia pentru obținerea mediei 10. Amela este singura elevă din municipiu care a obținut nota 10 la evaluarea națională.

Evenimentul care a avut loc la sediul primăriei face parte din cadrul unei ample acțiuni demarate de autoritatea publică locală încă din 2017, prin intermediul căreia sunt sărbătorite și premiate diferite categorii sociale: cetățenii majori, tinerii căsătoriți, cuplurile care au aniversat nunta de argint și nunta de aur, dar și seniorii municipiului.

Demersul de oferire a unor premii pentru diferite categorii sociale din municipiul Medgidia vine după ce, în perioada în care a ocupat fotoliul de primar al comunei Peștera, Valentin Vrabie a inițiat mai multe proiecte care au vizat bunăstarea comunității și a cetățenilor săi.

Astfel, în 2017, statutul Municipiului Medgidia a fost modificat și completat astfel încât diferite categorii sociale să fie premiate în diferite momente marcante ale vieții.

Astfel, elevii din unitățile de învățământ din municipiul Medgidia, care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională sunt premiați cu suma de 2.250 de lei, iar cei care au obtinut nota 10 la examenul de bacalaureat primesc suma de 4.500 de lei.

De asemenea, fiecare va primi câte o diplomă de merit și un buchet de flori.

Și tinerii cu domiciliul în municipiul Medgidia vor primi la împlinirea vârstei de 18 ani titlul și certificatul de cetățean al municipiului Medgidia, precum și suma de 500 de lei.

Și cei care au ajuns la venerabila vârstă de 100 de ani, sau chiar cei care o depășesc vor fi sărbătoriți de municipalitate, ocazie cu care vor primi o diplomă de onoare, suma de 1.000 de lei, un tort și un buchet de flori.

De asemenea, cei ajunși la nunta de argint, care au împlinit 25 de ani de căsătorie, vor primi câte 500 de lei.

Citește și:

Primăria municipiului Medgidia își premiază seniorii

Tinerii majori din Medgidia, premiați de administrația locală

Continuă proiectul unic în județul Constanța. Cetățenii majori, tinerii căsătoriți și cuplurile care au aniversat nunta de argint și nunta de aur, sărbătorite la Medgidia

Cuplurile de aur din municipiul Medgidia premiate de administrația locală

Familiile din Medgidia care și-au aniversat nunta de argint, premiate de municipalitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.