Microbuz electric
Microbuz electric
Consiliul Județean Constanța, prin președintele Mihai Lupu, va semna, în data de 12 septembrie 2023, la sediul Ministerul Educației, contractul de finanțare pentru achiziționarea unui număr de 25 de microbuze electrice pentru elevii din mai multe localități din județ.

Reamintim că, la finalul lunii iunie 2023, CJC a reușit să finalizeze cu succes, depunerea proiectului „Dotarea cu microbuze electrice pentru elevi a unităților de învățământ preuniversitar care funcționează în localitățile eligibile de pe raza Județului Constanța”, ȋn cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI – Politici pentru noua generație Componenta C15: Educație, apel de proiecte „Microbuze electrice pentru elevi”.

Valoarea totală a proiectului este de 35.854.551,25 lei cu TVA inclus (7.245.832,15 euro) și vizează achiziționarea unui număr de 25 de microbuze electrice pentru elevii UAT-urilor eligibile de pe raza județului Constanța, prioritizate conform criteriilor menționate în Ghidul solicitantului.

Cele 25 de autorități locale care vor beneficia de microbuze electrice, în ordinea priorităților stabilite după ce au fost evaluate necesitățile transmise de UAT-uri sunt următoarele: Deleni, Crucea, Adamclisi, Ostrov, Albești, Pantelimon, Lipnița, Comana, Băneasa, Horia, Ciobanu, Mihai Viteazu, Gârliciu, Săcele, Castelu, Seimeni, Ion Corvin, Poarta Albă, Cobadin, Cogealac, Chirnogeni, Cuza Vodă, Mircea Vodă, Ciocârlia și Limanu. 

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Foto: Rol Ilustrativ

Citește și:

Elevii din 25 de UAT-uri din județul Constanța ar putea circula spre școli cu microbuze electrice. Consiliul Județean a depus proiectul de 7 milioane de EURO

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.