Festivalul Colindelor Crucea
Festivalul Colindelor Crucea
În luna decembrie, toți locuitorii comunei Crucea vor avea parte de mai multe surprize din partea Primăriei. 

În întâmpinarea celei mai frumoase perioade din an, și autoritățile locale din comuna Crucea s-au pregătit așa cum se cuvine.

Astfel, în perioada 21 – 22 Decembrie, la sfârșitul modulului școlar, copiii de la toate grădinițele de pe raza comunei, cei de la școlile gimnaziale și de la Liceul Tehnologic îl vor întâmpina pe Moș Crăciun cu cântece și poezii, moșul pregătind pentru aceștia pachete cu dulciuri.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, în perioada 15 – 18 decembrie la fiecare gospodărie din comună va fi distribuit câte un pachet cu produse de strictă necesitate.

Cea mai mare bucurie pe care autoritățile locale o pregătesc în această perioadă locuitorilor comunei este Festivalul Colindelor eveniment care va reuni laolaltă personaje de basm, dar și pe Moș Crăciun.

Personaje din povești - Peștera 2022
Personaje din povești – Peștera 2022

Vor răsuna colinde cântate de copiii, dar și de cei mai tineri și mai bătrâni din cetele sătești, dar și de membrii Coralei Armonia.

Corala Armonia - august 2022 - Medgidia
Corala Armonia – august 2022 – Medgidia

Citește și:

Comuna Crucea și membrii Coralei Armonia organizează Festivalul Colindelor! Tradiţiile şi obiceiurile strămoşeşti ale comunității vor fi aduse în prim plan de sărbători

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.