Înfiintare retea gaze naturale
Ilustrativ
Primăria Lumina a depus recent la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul care vizează extinderea sistemului inteligent de distribuție gaze naturale în satele Oituz și Sibioara. 

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competențe pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, strada Unirii, nr. 23 şi la sediul Primăriei Lumina, strada Mare, nr. 170.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competențe pentru protecţia mediului Constanța.

Lungimea extinderii rețelei de distribuție a gazelor naturale va fi de 27.466 metri, iar numărul gospodăriilor ce urmează a fi conectate este de 836.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Finanțarea este de 28.222.330,05 lei și va fi asigurată, cea mai mare parte din bugetul Ministerului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației. Autoritatea locală va suporta din bugetul său 880.094,64 lei.

Reamintim că în ședința Consiliului Local Lumina din luna martie 2021, consilierii locali au aprobat cererea de finanțare și devizul general aferent proiectului îentru finanțarea acestuia în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Lumina a semnat contractul de finanțare pentru asfaltarea unor străzi din localitate

Primăria Lumina a semnat încă un contract pentru finanțarea asfaltării a șase străzi din comună. Care sunt acestea

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.