Hotărârea de Consiliu local referitoare la Regulamentul parcărilor publice din municipiul Constanţa a fost anulată definitiv. Decizia a fost luată astăzi de judecătorii Curţii de Apel Constanţa.

Adoptată în iunie 2018 și contestată în 2019, Hotărârea de Consiliu local referitoare la Regulamentul parcărilor publice din oraș este deja istorie.

Judecătorii Curții de Apel au menținut hotărârea dată de Tribunalul Constanța instanță care, în primă fază, la 4 iunie 2019, a dispus anularea HCLM Constanta nr. 235/28.06.2018 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a parcărilor publice de pe raza municipiului Constanta.

Una dintre cele mai controversate măsuri ale Regulamentului se referea la faptul că, pentru parcările rezidențiale, rezervarea locurilor de parcare se putea face doar între anumite ore ale zilei, iar deținătorul autorizației de rezervare a locului de parcare nu avea drept de folosință prioritară asupra acelui loc, oricine putând folosi respectivul loc de parcare. Regulamentul a fost contestat de mulți constănțeni care și-au procurat autorizații pentru un loc de parcare, iar astăzi, prin anularea acestui act administrativ, aceștia au primit o veste bună.

Citește și:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.