Orașul Ovidiu
Orașul Ovidiu
Primăria orașului Ovidiu scoate la licitație contractul privind achiziția echipamentelor de transport în proiectul ”Diversificarea activităților de agrement în orașul Ovidiu” SMIS 156440”. Mai exact, autoritatea locală din Ovidiu este un căutarea unui agent economic care, cu respectarea mai multor condiții stipulate în caietul de sarcini, va pune la dispoziție, contra unei sume de maxim 569.167,18 lei lei, o ambarcațiune tip ponton trimaran, două skijet-uri și un peridoc dublu.

UAT Oraș Ovidiu implementează conform contractului de finanțare proiectul ”Diversificarea activităților de agrement în orașul Ovidiu” SMIS 156440, Cod Proiect RO 21160822000119, finanțat prin Fondul European pentru Pescuit și Afaceri Maritime, Obiectiv specific:- Promovarea creşterii economice, a incluziunii sociale, a creării de locuri de muncă şi sprijinirea inserţiei profesionale şi a mobilităţii forţei de muncă în cadrul comunităţilor costiere şi interioare care depind de pescuit şi de acvacultură, inclusiv diversificarea activităţilor din domeniul pescuitului şi al altor sectoare din economia zonei, Măsura 2.1” Promovarea și valorificarea produselor și a activităților specific zonei”, Obiectivul măsurii” Dezvoltarea durabilă a zonei pescărești prin asigurarea condițiilor pentru creșterea bunăstării și a coeziunii sociale și de respectarea mediului”.

Obiectivul general al proiectului vizează diversificarea activităților de agrement în orașul Ovidiu prin achiziționarea unui număr de trei ambarcațiuni de agrement destinate turiștilor și localnicilor amatori de pescuit sportiv ca formă de turism.

Contractul de achiziție este împărțit în două loturi:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

  • LOT 1 – Achiziție echipament de transport în proiectul ”Diversificarea activităților de agrement în orașul Ovidiu” SMIS 156440: ambarcațiune de agrement tip ponton trimaran 12 pasageri (o bucată). Valoarea estimată a primului lot este de 347.078,31 lei fără TVA
  • LOT 2 – Achiziție echipamente de transport în proiectul ”Diversificarea activităților de agrement în orașul Ovidiu” SMIS 156440: skijet-uri (două bucăți) și peridoc dublu (o  bucată). Valoare estimată a lotului 2 este de 222.088,87 lei fără TVA din care: preț unitar skijet – 96 452,85 lei fără TVA, și peridoc dublu pentru skijet-uri (o bucată) – preț unitar – 29.183,17 lei fără TVA

Ofertantul trebuie să facă dovada că a furnizat în ultimii trei ani (2020,2021,2022) produse similare în valoare de cel puțin – 222.000 lei fără TVA lei fără TVA, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privati, fără a se limita numărul de contracte/documente prin care se demonstrează îndeplinirea cerinței minime. Valoarea garanției de participare pe care trebuie să o achite participanții este de 3.436,07 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 22 februarie 2023, ora 15:00.

Fișa de date a achiziției poate fi consultată în cele ce urmează:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Citește și:

A fost semnat contractul pentru reabilitarea a trei străzi din Ovidiu! Vezi ce valoare are

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.