Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Doi funcționari publici cu statut special angajați în cadrul Poliției Orașului Cernavodă și al comunei Limanu au fost găsiți incompatibili de către Agenția Națională de Integritate. 

Este vorba despre MIȘCU DUMITRU, funcționar public cu statut special la Poliția Orașului Cernavodă, care,
începând cu data de 11 aprilie 2018 deține și exercită simultan calitatea de funcționar public cu statut special (agent de poliție cu atribuții de polițist rutier) în cadrul Poliției Orașului Cernavodă, precum și calitatea de instructor auto în cadrul unei societăți comerciale, încălcând astfel dispozițiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.
De asemenea, măsura ANI a fost dispusă și către VLAD SILVIU LAURENȚIU, funcționar public cu statut special în cadrul Postului de Poliție comunal Limanu, Județul Constanța.
În perioada 09 ianuarie – 01 decembrie 2017, având calitatea de funcționar public cu statut special, acesta a desfășurat și activități remunerate în calitate de instructor auto în cadrul unei societăți comerciale, care se află în legătură cu atribuțiile exercitate în funcția publică, potrivit fișei postului.
Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.