Primaria Aliman
Primaria Aliman
Administrația locală din comuna Aliman face demersuri pentru dezvoltarea infrastructurii de sănătate de pe raza localității.

În acest sens, recent au fost achiziționate serviciile de proiectare, de realizare a studiilor de teren și a studiului de fezabilitate pentru construirea și dotarea unui nou dispensar în localitatea Aliman.

Societatea care se va ocupa de pregătirea acestor documentații trebuie să realizeze o temă de proiectare și o notă conceptuală, să se ocupe de întocmirea Studiului Topografic, vizat OCPI, de întocmirea Studiului Geotehnic, întocmirea documentației tehnice în vederea obținerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor menționate în Certificatul de urbanism, întocmirea Studiului de Fezabilitate și a studiului energetic privind posibilitatea utilizării unor sisteme alternative de eficiență ridicată. 

Firma care se va ocupa de acest contract este S.C. TQM Management S.R.L. iar valoarea contractului este de 145.000 lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, Primăria Aliman a achiziționat recent și serviciile de realizare a studiilor de teren si a serviciilor de proiectare în vederea înființării rețelei de canalizare în localitățile Aliman, Dunăreni, Vlahii. Aceeași firmă S.C. TQM Management S.R.L. se va ocupa de acest contract, valoarea acestuia fiind de 260.000 lei.

Citește și:

Comuna Aliman primește prin PNI „Anghel Saligny” 1,5 milioane de euro pentru modernizarea străzilor din localitate

Infrastructura școlară a comunei Aliman, prioritatea autorității locale: Se vor face reparații la TOATE grădinițele și școlile din localitate

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.