Primaria Amzacea
Primaria Amzacea
Autoritățile locale din Amzacea au depus, la sfârșitul lunii aprilie 2023, o nouă cerere de finanțare pentru unul dintre proiectele pe care vrea să le realizeze pe raza localității. Este vorba despre extinderea rețelei de apă și canalizare în zona lotizată a comunei.

Cererea de finanțare a fost înregistrată la Ministerul Dezvoltării pe 28 aprilie 2023, iar dacă aceasta va fi aprobată, banii vor veni prin Programul Național de Investiţii ”Anghel Saligny”.

Durata de implementare a obiectivului de investiții este de 24 de luni.

Valoarea totală a proiectului este de 4.625.223,45 lei, fără TVA, din care cofinanțarea autorității locale este de 316.892,56 lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Reamintim că la începutul anului 2023, Primăria Amzacea a semnat contractul de finanțare pentru digitalizarea serviciilor comunei.

Suma alocată acestui proiect prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local, este de 2.195.407,53 de lei.

Primarul comunei Amzacea, Romică Stan, ne-a declarat că datorită finanțării se vor monta pe raza comunei 40 de camere de supraveghere si toate echipamentele IT din cadrul Primăriei vor fi schimbate.

Citește și:

Primăria lansează proiectul ”Digitalizarea serviciilor comunei Amzacea”

(FOTO/VIDEO) Cu sprijinul Primăriei Amzacea, elevii din comună și-au expus lucrările în cadrul primului lor vernisaj. Cursurile de pictură sunt oferite gratuit de autoritatea locală

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.