Sistem de iluminat public
Sistem de iluminat public
Primăria municipiului Constanța a publicat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice anunțul privind organizarea unei licitații în vederea efectuării lucrărilor de reparații pentru menținerea, inclusiv întreținerea, sistemului de iluminat public din municipiul Constanța.

Primăria municipiului Constanța face această achiziție, deoarece se dorește scăderea accidentelor rutiere, scăderea numărului de agresiuni împotriva persoanelor, dar și în urma sesizărilor primite de la cetățeni.

De asemenea, se va asigura menţinerea şi întreţinerea locurilor de consum care alimentează consumatori aparţinând inventarului bunurilor din domeniul public/privat al municipiului Constanţa, respectiv cabine de pază, fântâni arteziene, platforme de biciclete, organizare evenimente.

Obiectul contractului este constituit de achiziția lucrărilor de reparații pentru menţinerea, inclusiv întreţinerea sistemului de iluminat public în municipiul Constanţa precum şi a locurilor de consum care alimentează consumatori aparţinând inventarului bunurilor din domeniul public/privat al municipiului Constanţa.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Achiziție de aproape două milioane de euro

Valoarea totală estimată a achiziției se ridică la suma de 9.477.117 lei, adică aproximativ 1.935.204 euro.

Termenul limită până la care orice operator economic, interesat de participarea la procedura de achiziție publică are dreptul de a solicita clarificări sau informații este cu șase zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 noiembrie 2022, ora 15:00. Deschiderea ofertelor va avea loc în aceeași zi.

De asemenea, ofertantul trebuie să își mențină ofera valabilă până la data de 28 mai 2023.

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.