Școală Gimnazială Canlia - Comuna Lipnița
Școală Gimnazială Canlia - Comuna Lipnița
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Autoritățile locale din Lipnița au depus recent proiectul de reabilitare, cu fonduri prin PNRR, a școlii din satul Canlia o clădire care are nevoie de multe îmbunătățiri pentru a fi adusă la standardele actuale. 

Cum bugetul local nu putea suporta o asemenea investiție atât de necesară generațiilor de elevi care vin, s-a găsit soluția de a accesa fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pe Componenta 10 – Fond local, Investitial. 3 – Reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți furnizarea de servicii publice de către unitățile administrativ teritoriale – apelul de proiecte PNRR2022/C10.

Proiectul de hotărâre privind depunerea și participarea în cadrul proiectului a fost aprobat în ședința Consiliului Local din luna iunie 2022.

Valoarea maximă eligibilă a proiectului, calculată în conformitate cu precizările din secțiunea 2.6 din ghidul specific este de 1.235.991,51 de lei, fără TVA.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Suprafața clădirii ce necesită lucrări de modenizare este de 457 mp.

Școală Gimnazială Canlia - Comuna Lipnița
Școală Gimnazială Canlia – Comuna Lipnița
Școală Gimnazială Canlia - Comuna Lipnița
Școală Gimnazială Canlia – Comuna Lipnița

De asemenea, în luna iunie, Primăria Lipnița a achiziționat și serviciile pentru actualizarea auditului energetic pentru Școala Gimnazială Canlia.

Citește și:

S-a predat serviciul de proiectare tehnică pentru proiectul de pietruire a 5 kilometri de drumuri din comuna Lipnița

(Foto) Preșcolarii din Lipnița vor avea o grădiniță NOUĂ. Proiectul va fi depus spre finanțare la Compania Națională de Investiții

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.