Apă
Apă
Autoritățile locale din Nicolae Bălcescu lucrează la acest moment la documentația privind proiectul de extindere a rețelei de alimentare cu apă potabilă în satul de reședință și lotizare în zona de nord.

Astfel, recent, la Agenția pentru Protecția Mediului Constanțaa fost depusă solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru extinderea rețelei pe aleea Nucilor parțial, respectiv străzile Carierei (parțial), Tineretului, Zefirului, Mărgaritarelor, Orhideelor, Hortensiei, Amurgului, Biruinței și Crizantemelor.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competențe pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, strada Unirii, nr. 23, județul Constanța şi la sediul Primăriei Nicolae Bălcescu.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competențe pentru protecţia mediului Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Un teren de aproape 40.000 de metri pătrați scos la licitație, pentru închiriere, de Primăria Nicolae Bălcescu

(FOTO) Percheziții în comuna Nicolae Bălcescu la hoții care furau din magazine ce le pica în mână. Trei tineri, propuși spre arestare preventivă

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.