Primăria Techirghiol
Primăria Techirghiol
Primăria Techirghiol scoate la licitație, pentru a fi concesionate, trei imobile cu destinația de agrement și servicii de alimentație publică ce aparțin domeniului public al orașului.
Astfel, vor fi scoase la licitație, pentru concesionare, următoarele bunuri:
  • Imobil cu destinația de activități de agrement și servicii de alimentație publică, situat pe strada Dr. V. Climescu nr. 1A, lot 1/2/2, format din teren în suprafață de 381 de metri pătrați și construcție C1, în suprafață desfășurată de 84 de metri pătrați;
  • Imobil cu destinația de activități de agrement și servicii de alimentație publică, situat pe strada Dr. V. Climescu nr. 1A, lot 1/2/3, format din teren în suprafață de 225 de metri pătrați și construcție C1, în suprafață desfășurată de 89 de metri pătrați;
  • Imobil cu destinația de activități de agrement și servicii de alimentație publică, situat pe strada Dr. V. Climescu nr. 1B, lot 2/1, lot 6/2, format din teren în suprafață de 711 metri pătrați și construcție C1, în suprafață de 84 de metri pătrați.

Toate cele trei construcții sunt formate din grup sanitar, dușuri și vestiare.

Licitație - Primăria Techirghiol
Licitație – Primăria Techirghiol
Licitație - Primăria Techirghiol
Licitație – Primăria Techirghiol

Detalii suplimentare privind bunurile care vor fi scoase la licitație se regăsesc în documentația de atribuire. Un astfel de exemplar poate fi obținut în baza unei solicitări scrise, de la Compartimentul Urbanism din cadrul Primăriei Techirghiol și costă 20 de euro. Acesta poate fi achitat la casieria instituției sau prin virament bancar în contul RO03TREZ23621180250XXXXX, Trezoreria Eforie, CIF: 4300540.

Clarificările pot fi solicitate până în data de 7 august 2023, ora 12:00, iar ofertele pot fi depuse până în data de 16 august 2023, ora 12:00.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Licitația se va desfășura în data de 17 august 2023, de la ora 10:00, la sediul Primăriei Techirghiol, situat în Techirghiol, pe strada Dr. Victor Climescu nr. 24.

Anunțul privind organizarea licitației a fost publicat în Monitorul Oficial al României, în data de 20 iulie 2023, Partea VI, 134.

Foto: Facebook Primaria Techirghiol

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Achiziția de dezinfectanți de mâini lansată de Primăria Techirghiol, încurcată de firma care ar fi vrut să cumpere Hexi Pharma în 2016. Ce a decis Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.