Primăria Techirghiol
Primăria Techirghiol
Primăria Techirghiol vrea să vândă unul din terenurile pe care le deține în intravilanul localității.

În acest sens autoritatea locală va organiza o licitație în vederea vânzării terenului în suprafață de 600 mp, situat pe strada Garoafei, nr. 24, în cartierul Nrnciu Stoian, PS 273/5/4, pateu J, lot 7 – nr. cad. 105465/CF 105465.

Vânzarea a fost aprobată și de către Consiliul Local al orașului Techirghiol, în acest sens fiind adoptată hotărârea nr. 189/12.12.2022.

Persoanele interesate de acest teren pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire pe baza unei cereri scrise, prezentând dovada plății sumei de 20 de euro care se poate achita la casieria autorității locale.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Data limită pentru solicitarea clarificărilor este 30 mai 2023, ora 12.00, iar pentru depunerea ofertelor – 14 iunie 2023, ora 12.00.

Ofertele pot fi depuse la sediul Primăriei Techirghiol, strada Dr. Victor Climescu, nr. 24, județul Constanța.

Ședința public de deschidere a ofertelor se va desfășura în data de 15 iunie 2023, ora 10.00, la sediul autorității locale.

Nu este pentru prima dată când autoritatea locală scoate la licitație terenuri din domenul privat al localității.

Ultima astfel de licitație a avut loc la începutul lunii aprilie 2023. La acel moment, Primăria Techirghiol scoate la licitație șase terenuri intravilane ce aparțin domeniului privat al orașului.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Techirghiol scoate la licitație șase terenuri. Vezi ce suprafețe au

Un imobil din Techirghiol este scos la licitație, în urma unei executări silite: Debitorii au datorii de zeci de mii de lei

Contractele de lucrări pentru construirea creșelor în Hârșova și Techirghiol, scoase la licitație. Peste patru milioane de euro, puse la bătaie

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.