Horia Tuțuianu si Felix Stroe
Horia Tuțuianu si Felix Stroe
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Invitat într-o emisiune la Antena3 Constanța, deputatul social-democrat Horia-Marius Țuțuianu a precizat că Organizația Județeană a PSD Constanța are nevoie de un restart, de o echipă tânără și se gândește serios că candideze la șefia filialei. Ba chiar se simte încrezător pentru 2024 și îl tentează chiar și o candidatură la Primăria Constanța.

„PSD Constanța are nevoie de o echipă nouă, o echipă tânără, cu viziune, pragmatică și obiectivă, care să recâștige alegerile și Constanța în 2024, pentru că timpul ne-a demonstrat că ceea ce s-a întâmplat în 2020 a fost o greșeală pentru constănțeni, pentru că se vede ceea ce se întâmplă“, a precizat deputatul constănțean.

Întrebat de moderatoarea emisiunii „Administrație și Politică” dacă se gândește să candideze la șefia filialei, Horia Țuțuianu a afirmat că se gândește să candideze la funcția de președinte al Organizației Județene Constanța a PSD.

„Vă spun sincer că încep să mă gândesc din ce în ce mai serios de a candida la funcția de președinte al Organizației Județene Constanța a PSD, dar bineînțeles într-o echipă sănătoasă și de viitor cu oameni tineri, pregătiți și care își doresc să construiască și să dezvolte acest oraș și județ“, a punctat Țuțuianu.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În plus, deputatul constănțean a mai precizat că se gândește serios și la înscrierea în cursa electorală pentru Primăria Constanța:

„Mă tot întreabă lumea pe stradă. Cred că organizația județeană are foarte mulți oameni pregătiți, tineri, care au lucrat în administrația locală și județeană și care știu ce au de făcut. Mai este până în 2024, dar vă promit că mă voi gândi cu mare atenție și cu foarte multă seriozitate de a mă înscrie și în această cursă electorală (n.r. pentru Primăria Constanța)”, a conchis Țuțuianu.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.