Consilierii locali municipali au adoptat, astăzi, cu unanimitate de voturi, proiectul de hotărâre care vizează amenajarea zonei din proximitatea accesului principal în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Mai exact, se va moderniza stația de taxiuri din zona Delfinariu, plină de gropi de ani de zile de care administrația locală nu a putut să se ocupe pentru că nu i-a aparținut, fiind a unui privat. 

Numai că proiectul nu este unul simplu pentru că terenul în cazuă, zona unde este amenajată stația de taxiuri este proprietate privată, un teren ce a fost retrocedat și mai apoi vândut.

În acest sens, autoritatea locală a demarat procedurile de expropriere pentru cauză de utilitate publică.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Consiliul local a făcut astăzi un prim pas și a votat hotărâre inițiată de primarul Decebal Făgădău privind aprobarea documentației tehnico – economice, faza de studiu de prefezabilitate pentru „Amenajarea zonei adiacente accesului principal în Complexul Muzeal de Științe ale Naturii prin fluidizarea circulației pe bd. Mamaia, municipiul Constanța”: „Astăzi începe procedura de expropriere, care va fi mai lungă decât asfaltarea în sine. (…) În 3 zile de când avem terenul în proprietatea noastră vom asfalta. Nu știu care sunt proprietarii, ci asta e treaba comisiei care va face exproprierea.“, a punctat Făgădău.

Întrebat cât o să dureze exproprierea, Făgădău a spus că nu știe. „Aici în România știi când începi un lucru, dar nu știi când îl termini”.

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.