Fermă reproducere suine
Fermă reproducere suine
Potrivit deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța a transmis solicitantului DOBROGEA PIGLETS SRL că pentru derularea proiectului fermei de reproducere suine și de creștere a porcilor din Negru Vodă nu este nevoie de efectuarea studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă, dar este necesară evaluarea impactului asupra mediului. 

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – vineri, între orele 8.00 – 13.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Comentariile, observaţiile, propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 06.01.2023 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).

Investitorul DOBROGEA PIGLETS SRL care are ca obiect de activitate „Creșterea porcinelor” îi are ca asociați pe Roibu Mihaela Ionela (5%), COMSUIN ULMENI SA (50%), VENNEKER LIVESTOCK SRL (40%) și pe ALBATROS SRL (5%), administratorul firmei fiind Tudorel Surdu, iar beneficiarii Surdu Tudorel, Tene Florin și un cetățean german –  Venneker Albert Josef.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Prin asociații săi, firma este conectată cu SC Albatros SRL din Călărași, Comsuin Ulmeni SA din comuna Ulmeni, județul Călărași, SC VENNEKER LIVESTOCK SRL din Limanu, Venus Piglets SRL din Mangalia și Agrocoop Ulmeni Cooperativa Agricolă SRL din Ulmeni, județul Călărași.

Roibu Mihaela Ionela este medic veterinar.

În luna iunie a acestui an, Venus Piglets SRL din Mangalia și Roibu Mihaela Ionela asociații DOBROGEA PIGLETS SRL primeau de la APM Constanța răspunsul cu privire la solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ce viza extinderea complexului pentru reproducerea suinelor și creșterea tineretului porcin, situat la 3,7 kilometri de hipodromul din Venus, în extravilanul municipiului Mangalia, pe parcela A276/1.

Potrivit listăfirme.ro, consultată în data de 2 ianuarie 2022, societatea Venus Piglets SRL a fost înființată pe 22 mai 2017, iar Mihaela Ionela Roibu deține 51% din părțile sociale, alături de cetățeanul german Albert Josef Venneker – 49%.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Ferma de reproducere și creștere suine din Mangalia se EXTINDE. Ce trebuie să facă mai întâi solicitantul

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.