Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Contractul pentru începerea lucrărilor necesare pentru extinderea Delfinariului din Constanţa a fost semnat joi. La finalizarea proiectului, peste doi ani, acesta va putea găzdui şase delfini. Valoarea proiectului este de 5,6 milioane de euro. Acest proiect are termen de finalizare 24 de luni.

Proiectul are o valoare de 5,6 milioane de euro, 70 la sută din această sumă fiind suportată de către ministerul Turismului, iar restul de Consiliul Judeţean Constanţa.

Pe durata lucrărilor, spectacolele cu delfini vor avea loc în bazinul mic din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

“Pentru că mi-am dorit să ofer atât spectatorilor, cât și delfinilor un spațiu mai generos și mai atractiv, în anul 2019, am semnat cu Ministerul Turismului un contract de finanțare, în valoare totală de 5,6 milioane euro, pentru „Extinderea Delfinariului”.

Vreau ca acest proiect să fie finalizat cât mai curând, iar în acest sens am depus toate eforturile pentru ca procedurile să se desfășoare într-un calendar bine stabilit.

Astfel, astăzi am emis ordinul de începere a lucrărilor și în termen de 24 de luni îi așteptăm pe constănțeni și pe turiști într-o casă nouă și mai mare.

Mulțumesc colegilor din cadrul Consiliului Județean Constanța, alături de care voi continua să realizez proiecte ce vor îmbunătăți viața cultural – educativă și vor dezvolta turismul constănțean” a scris președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Cine a câștigat contractul de extindere a Delfinariului din Constanța

Delfinariul din Constanța va fi extins. Autoritățile județene, în procedură pentru construirea unui nou acvariu