Investiție BSC STEFY&COSTY SRL - Eforie Nord
Investiție BSC STEFY&COSTY SRL - Eforie Nord
O firmă din Ovidiu, BSC STEFY&COSTY SRL își poate continua demersurile de construire a unui hotel de cinci etaje în Eforie Nord, în zona Băilor Reci, fără a mai fi nevoie de efectuarea evaluării impactului asupra mediului, a transmis APM Constanța societății solicitante.

Potrivit deciziei de încadrare imobilul cu un regim de înălțime de S+P+ 5E, cu functiunea de apartamente în regim hotelier va avea un număr de 111 studio-uri.

Suprafața terenului pe care se realizează învestiția este de 2 268.00 mp din care 1.127.41 metri pătrați reprezintă suprafața construită.

Conform certificatului de urbanism emis de Primăria Eforie, terenul are destinatia aprobată de „turism, comert, agrement”

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Vor fi amenajate 42 de locuri de parcare, din care 33 la subsol – patru vor fi destinate persoanelor cu dizabilitati) si nouă se vor amenaja pe lot.

Firma nu se află la prima investiție pe care o relizează în zona de sud a litoralului.

În 2019, aceeași societate depunea la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru ridicarea unui bloc de patru etaje în Agigea, pe strada Marinarilor nr. 8 (fosta strada Delfinului nr. 29). Ulterior, în 2020 investitorul și-a modificat proiectul cu mărirea regimului de înălțime din P+3/4 în P+4/5.

Investiție BSC STEFY&COSTY SRL în Agigea
Investiție BSC STEFY&COSTY SRL în Agigea

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 27 martie 2023, BSC STEFY&COSTY SRL a fost înființată în 2014, are sediul în Ovidiu și îi are ca asociați pe Agiu Zoe și Boiu Ștefan, acesta îndeplinind și rolul de administrator. Societatea are ca obiect de activitate „Cumparărea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii”.

În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 4.398.457 lei.

BSC STEFY & COSTY SRL
BSC STEFY & COSTY SRL

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.