Parc Industrial Strada Celulozei
Parc Industrial Strada Celulozei
Primăria Constanța a eliberat marți, 14 martie, un certificat de urbanism solicitat de SC Solid House Holding SRL care vizează înființarea unui parc industrial pe strada Celulozei. Valabilitatea certificatului este de 12 luni. 

SOLID HOUSE HOLDING S.R.L. a fost înființată în 2021 și are sediul social pe strada Interioară 3, Nr. 19, birou 1 C.

Firma, care are ca obiect de activitate „Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate” are ca acționari trei persoane juridice: SOLID HOUSE SRL (50%), GHIURAL EXIMP SRL (25%) și EURO HOUSE CONSTRUCT SRL (25%), iar administratorul firmei este Gur Ramazan.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 14 martie 2023, SOLID HOUSE SRL are sediul în Constanța, pe strada Interioară 3 19 Ap. Bi 46, a fost înființată în 2010 și este deținută de Gur Ramazan. Societatea ocupă Locul 1 în Top Profit România Întreprinderi cu Capital Românesc, domeniul 4299: Lucrări de construcții a altor proiecte inginerești. În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 33.745.074 și 107 angajați.

Recent, la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depusă solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul care vizează desființarea unui imobil situat pe strada Ștefan Mihăileanu nr. 44, lotul 1 și construirea unei clădiri cu un regim de înălțime S+P+3-4E+etaj tehnic care va avea destinația de locuințe colective și birouri, proiect ce va fi realizat de SOLID HOUSE SRL, firmă care este administrată de Gur Ramazan.

Solid House SRL a dezvoltat mai multe proiecte imobiliare în Constanța, iar la acest moment are în curs de finalizare proiecte în cartierul Faleză Nord – Solid Residence Faleză Nord, în zona Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” – Solid Residence Dezrobirii, Solid Residence Mamaia Cazino, Solid Residence Jadului și Solid Residence Smaraldului – zona Campus.

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 14 martie 2023, GHIURAL EXIMP SRL a fost înființată în 1998, are ca obiect de activitate „Închirierea si subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate” și este deținută tot de Gur Ramazan. În 2021 firma a raportat o cifră de afaceri de 2 765 520 și opt angajați.

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 14 martie 2023, EURO HOUSE CONSTRUCT SRL a fost înființată în 2003, are sediul în satul Balotești, îl are ca unic asociat și administrator pe Radu Mircea Ovidiu, iar obiectul firmei îl reprezintă „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea„. În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 72.400 lei și zero angajați.

Euro House Construct SRL
Euro House Construct SRL

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Încă un proiect marca Solid House în Constanța: Un imobil de patru etaje va răsări la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Ștefan Mihăileanu

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.