Energie regenerabilă - proiect Crucea
Energie regenerabilă - proiect Crucea
La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depusă recent solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul privind înființarea capacității de producție energie electrică din surse regenerabile pe raza comunei Crucea.

Proiectul va fi amplasat pe raza localității Crucea, Șoseaua Constanței, nr. 4B bis și 4C, titularul proiectului fiind CORIOLIS TECH SRL.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii nr. 23 şi la sediul titularului CORIOLIS TECH SRL din strada Unirii, nr. 19A, Biroul nr. 1, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 13.00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

CORIOLIS TECH SRL a fost înființată de scurt timp, pe 4 august 2022, are sediul în Constanța, fondatorii firmei sunt Stingheru Oprina și Daniela Chirilov, aceasta din urmă ocupând și funcția de administrator.

Sediul social al firmei este în municipiul Constanța, Strada Unirii nr. 19A, biroul nr. 1, etaj 3, iar activitatea principală este „Producția de energie electrică”.

Energia din surse regenerabile este energia produsă din surse nefosile regenerabile care, considerate la o scară de timp umană, se refac în mod natural.

Sursele regenerabile de energie includ energia solară și eoliană, energia oceanică și energia hidroelectrică, energia geotermală și bioenergia.

Sursa foto: Pixabay

Citește și:

În comuna Crucea se construiește o instalație de stocare și alimentare cu GPL

Proiect de 19 milioane de euro: Încă un pas înainte spre înființarea rețelei de distribuție de gaze în comunele Crucea, Grădina, Târgușor, Pantelimon și Vulturu

Proiectul privind noul cartier pentru tineri din satul Gălbiori, comuna Crucea, tot mai aproape de implementare

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.