Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Echipa de Ştiinţe şi Inginerie din cardul Universităţii de Cercetare Johns Hopkins din Statele Unite ale Americii a realizat o aplicaţie online care foloseşte date din toată lumea pentru a localiza pe hartă şi pentru a urmări evoluţia epidemiei de coronavirus la nivel mondial.

Această aplicaţie poate fi accesată direct din browser şi monitorizează în timp (aproape) real cazurile confirmate, decesele şi numărul de persoane care au fost vindecate de coronavirus.

Aplicaţia actualizează datele la fiecare reîmprospătare şi foloseşte informaţii din toată lumea pentru agregare. Aceste date sunt organizate în funcţie de ţară, regiune şi localitate, acestea fiind poziţionate automat pe o hartă interactivă care prezintă cu cercuri roşii de diferite dimensiuni cazurile confirmate de coronavirus.

Fiecare caz în parte este contorizat la un total mondial, în timp ce în partea din dreapta există un clasament cu cele mai multe cazuri confirmate în funcţie de regiune.

Puteţi accesa harta interactivă pentru a urmări evoluţia epidemiei coronavirus de pe site-ul dedicat.

Întrucât acesta foloseşte foarte multe date pe care le comprimă pe o singură hartă, site-ul ar putea să funcţioneze mai greu decât un site obişnuit pentru hărţi.

Sursa: https://www.go4it.ro/