Zoe Ghiuri - proiect Constanța
Zoe Ghiuri - proiect Constanța
Lucrările de construire a unui ansamblu de locuințe colective S+P+11+11D pe Bulevardul Mamaia, nr. 296 – 296 A în municipiul Constanța este tot mai aproape de a demara proiectul. Titularul proiectului este SUNRISE TOURS SRL, societate deținută de Zoe Ghiuri și Dumitru Ghiuri, Zoe fiind și unul dintre asociații RASOVA WINE SRL, societate care deține Crama Rasova din Cernavodă. 

SUNRISE TOURS SRL a obținut de la Primăria Constanța autorizația de construire pentru organizarea de șantier în vederea construirii ansamblului de locuințe colective.

Sunrise Tour SRL - autorizație construcție
Sunrise Tour SRL – autorizație construcție

Cum va arăta imobilul

În 21 martie 2021, Primăria Constanța a emis Certificatul de Urbanism cu numărul 943, prin care terenul prezenta următoarele sarcini:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

  • Terenul intravilan în suprafață de 9.626 mp se află în proprietatea Sunrise Tours SRL
  • Pe acest teren a fost aprobat prin HCL 127 din data de 29.04.2020 PUZ pentru zona delimitată de strada Unirii și alei carosabile
  • Terenul face parte din zona protejată conform Listei monumentelor istorice, care nu impune zonă de protecție și nici interdicții de construire
  • Terenul are folosință actuală de curți construcții și face parte din ZRL6 – subzone locuințelor colective cu comerț de proximitate la parter cu clădiri având regim de construire continuu sau discontinuu și înălțimi maxime de S+P+11+11D niveluri

Pe teren se propune realizarea a patru blocuri de locuințe cu un subsol comun pe două niveluri și spații pietonale la nivelul parterului. Spațiile pietonale cuprind un parc plantat în sol adânc cu arbori înalți și un loc de joacă aflat în centrul geometric al dalei pietonale.
Funcțiile propuse sunt următoarele:

  • La subsol 1 și subsol 2: parcare autoturisme, 4 noduri circulație verticală, adăpost protecție civilă, spații tehnice
  • La parter: parcaje auto deschise, 4 holuri de acces în blocuri, 4 noduri circulație vertical, spații tehnice, comerț de proximitate
  • La etajele 1-10: apartamente cu partiu obișnuit <100 mp, 4 noduri de circulație verticală
  • La etajele 11-11D: apartamente de tip duplex sub 100 mp cu acces doar la nivelul etajului 11, 4 noduri de circulație verticală.

La nivelul solului, terenul are două zone de acces pietonal și carosabil, ambele pe strada Unirii. Cele patru blocuri sunt deservite de două zone dotate cu pubele de gunoi amplasate în vecinătatea aleilor carosabile, cu robinet de apă pentru curățare, care sunt situate la distanța de peste 10 metri de ferestrele apartamentelor.

Imobilul va avea 328 de apartamente de sub 100 mp, iar valoarea investiției este de 79.123.750 lei. Cele 328 de apartamente vor fi de 1, 2 și 3 camere, iar spațiile comerciale vor fi în număr de 6

Cine este SUNRISE TOURS SRL

Înființată în anul 2001, firma are sediul social pe strada Interioară numărul 3C, din municipiul Constanța.

Asociați persoane fizice sunt Ghiuri Zoe și Ghiuri Dumitru, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii societății, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.

În 2021, firma a raportat cea mai mare cifră de afaceri de la înființarea sa, din 2001, mai exact 13 610 315 lei, dar și datorii de 13 910 411 lei. Firma raportează că are doar 6 angajați.

Zoe Ghiuri este, de asemenea, asociat în RASOVA WINE SRL, societate care deține Crama Rasova din Cernavodă, alături de George Orlando Ghiuri.

Crama Rasova a fost înființată în 2015, în urma unei investiții de patru milioane de euro, iar podgoria se întinde pe o suprafață de 61 de hectare.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.