Una dintre firmele deținute de Ioan Alexandru Picu, LAWYERS CLUB PIZZA SRL, înființată în 2017, și-a completat obiectul de activitate. Ioan Alexandru este cunoscut în Constanța, dar nu numai, datorită conceptelor pe care le-a dezvoltat – Zoom Beach și Rumen.

Potrivit deciziei luate pe 26 septembrie 2022 de către asociații firmei LAWYERS CLUB PIZZA SRL – Ioan Picu Alexandru și Picu Sever (n.r. tatăl lui Ioan Alexandru), obiectul de activitate al societății „Restaurante„, a fost completat iar firma se va ocupa acum și de: extracția pietrișului, argilei și caolinului (cod CAEN 0812); de fabricarea betonului (cod CAEN 2363); lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor (cod CAEN 4211), lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide (cod CAEN 4221); construcții hidrotehnice (cod CAEN 4291); lucrări de foraj și sondaj pentru construcții (cod CAEN 4313).

Tot în decizia adoptată de asociații firmei se menționează că mandatul administratorului Picu Ioan Alexandru va fi pe o perioadă de 70 de ani, acesta având puteri depline. Totodată, durata societății este nedeterminată.

Potrivit listăfirme.ro, consultat în data de 27 octombrie 2022, LAWYERS CLUB PIZZA SRL îi are ca acționari pe Picu Ioan Alexandru (95%) și Picu Sever (5%), iar în 2021 a raportat cea mai mare cifră de afaceri de la înființare – 2.486.701 lei și nouă angajați. Firma a fost înființată în 2017.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Ultima modificare în acestă firmă a avut loc la sfârșitul anului 2017 când Ioan Alexandru Picu şi Sever Picu, în calitate de asociaţi ai societăţii Lawyers Club Pizza SRL, hotărât, în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor din 20 decembrie, schimbarea sediului social al firmei. Decizia AGA Lawyers Club Pizza SRL din 20 decembrie 2017 a fost publicată în Monitorul Oficial.

Pe Ioan Alexandru Picu este unic acționar al societății ZUM LOGISTICS FRESH SRL, înființată în 2012, care ocupă Locul 1 în Top Profit România Microîntreprinderi, județul Constanța, domeniul 4631: Comerț cu ridicata al fructelor și legumelor.

De asemenea, anul 2021 a fost unul foarte bun și pentru această firmă. Anul trecut a raportat cea mai mare cifră de afaceri de la înființarea sa, 3.928.746 lei și opt angajați.

ZUM LOGISTICS FRESH SRL
ZUM LOGISTICS FRESH SRL

De asemenea, Ioan Alexandru Picu mai este asociat în ZOOM HOLIDAYS SRL cu Ion Viorel Mihai, fiecare având 50% din acțiuni. Firma este înființată în 2015, însă deși apare ca fiind în funcțiune, nu a raporat activitate. Obiectul societății vizează „Activități ale tur-operatorilor”.

De asemenea, pe Ioan Picu Alexandru îl regăsim și ca beneficiar al unei firme din Tulcea, SAMBATA NOUA COOPERATIVA AGRICOLA, înființată în 2018, care ocupă Locul 3 în Top Afaceri România Microîntreprinderi, localitatea TULCEA, domeniul 46: „Comert cu ridicata cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete”. Asociați în această firmă sunt: (20%) Dayran Crops SRL,  (20%) Dascalu Andreea Alina PFA, (20%) Ciobanu Silviu Răzvan PFA,  (20%) Picu Dumitru Nicolae IF,  (11%) Blendea Catalin PFA, (5%) Andrei Stefania Laura IF, (1%) Radu Teodora Catalina PFA, (1%) Timofticiuc Ana Maria II,  (1%) Lal Ioan Agricultură PFA și (1%) Tutuianu Marius Adrian PFA.

Alături de Ioan Alexandru Picu se mai regăsesc și alți beneficiari de pe urma societății: Andrei Ovidiu Cristian, Andrei Ștefania Laura, Blendea Cătălin, Cabuz Alexandra, Ciobanu Silviu Răzvan, Dascălu Andreea Alina, Lal Ioan, Martin Carmen, Picu Dumitru Nicolae.

Frații Ioan Alexandru și Nicu Picu împreună cu părinții lor
Frații Ioan Alexandru și Nicu Picu împreună cu părinții lor

Fondatorii conceptului Rumen din Constanța, situat pe strada Unirii nr. 96 – Ioan Picu, Nicu Picu şi Raul Achim – sunt fraţi şi respectiv prieteni din copilărie.

Ioan Alexandru Picu, Raul Achim si Nicu Picu
Ioan Alexandru Picu, Raul Achim si Nicu Picu

Ca businessuri, ei mai operează în Constanţa ZooM Beach – plajă cu discotecă şi şcoală de kitesurfing, Johnnieís Barber – un barbershop – şi Drink Story – un magazin de băuturi.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: ZooM Beach / Ioan Picu

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.