Energia Residence Etapa II
Energia Residence Etapa II
Reprezentanții dezvoltatorului Ansamblului Energia Residence din Constanța vine cu vești bune în întâmpinarea proprietarilor care și-au achiziționat apartamente în primele două blocuri din cadrul complexului rezidențial: aceștia își vor putea petrece sărbătorile în casă nouă. În jurul datei de 1 decembrie 2022 va avea loc și evenimentul festiv care marchează predarea oficială a locuințelor către proprietari.  

Apartamentele din cele două blocuri sunt gata, însă mai sunt de definitivat câteva mici aspecte, chestiuni care însă nu împiedică predarea apartamentelor către proprietari, demers care se realizează în această perioadă.

Spre exemplu, rețeaua de gaze și cea de apă/canal în cele două blocuri este funcțională, iar zilele acestea, echipele ENEL montează contoarele. Au fost mici întârzieri legate de montarea balustrăzilor balcoanelor, însă curând aceste lucrări vor fi finalizate.

Lucrările la blocurile din Etapa I au demarat în luna martie 2021, iar cele de la proiectul Energia II – în luna aprilie 2022.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Sute de muncitori sunt zilnic pe șantier și lucrează la foc continuu la cele două blocuri din Etapa II.

La acest moment, așa cum se poate vedea în imaginile de mai jos, la ambele blocuri din etapa a II-a, blocul C și D, s-a ajuns cu construcția la etajul 3.

Având în vedere cum s-a lucrat în prima etapă, cel mai probabil ambele blocuri vor fi gata în 18 luni, însă dezvoltatorul a dat un termen maxim viitorilor proprietari de 24 de luni.

Până la acest moment, din blocul C, scos la vânzare, s-au vândut deja 60 de apartamente dintr-un total de 240.

 

Contrar prognozelor pieții imobiliare, reprezentantul dezvoltatorului Energia residence ne-a declarat că vânzările merg bine.

Prețurile apartamentelor de două camere în acest ansamblu rezidențial pornesc de la 75.000 de euro – la plata integrală, a unuia de 3 camere – 90.000 de euro (78mp) și 103.500 euro (90 mp). Pentru un apartament de 4 camere prețurile în blocurile C și D pornesc de la 118.000 de euro – la plata integrală.

Comparativ cu anul trecut, prețurile apartamentelor au crescut cu 30%, însă vânzările continuă într-un ritm bun.

Cei care își cumpără apartamente în cadrul acestui complex rezidențial sunt persoane care își doresc să aibă propria lor locuință, nu pentru investiții, iar majoritatea lor – aproape 70% optează pentru credite direct la dezvoltator.

Cei mai mulți aleg rate la dezvoltator pe perioade cuprinse între 36 și 60 de luni.

În cele ce urmează puteți vizualiza imagini cu cele două blocuri deja finalizate din cadrul Complexului rezidențial Energia I:

Citește și:

(FOTO/VIDEO) Ansamblul Energia Residence, calitate și confort la prețuri accesibile. Avantajul de a avea o GRĂDINIȚĂ în interiorul complexului

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.