Cultură viță de vie
Cultură viță de vie
În luna iulie 2022, tatăl Simonei Halep, Stere Halep, anunța, în presa centrală că familia sa are planuri de investiție în vin, fiica sa cumpărând în acest sens un teren în județul Constanța pe care a plantat viță de vie și unde vrea să deschidă o cramă. În cursul zilei de ieri, pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța a fost făcut public memoriul de prezentare a investiției. 

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a depus la APM Constanța memoriul de prezentare ce prevede elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru introducere în intravilan a parcelei VN 500/1, lot 1 – pentru construire cramă – producție, alimentație publică și spațiu comercial. Societatea care dorește să realizeze acest obiectiv de investiții este SNH Gold Imperial SRL. Firma, înființată în 1991, care are ca obiect de activitate „Restaurante” este deținută de tatăl Simonei Halep, Stere.

Scopul documentației depuse la APM Constanța constă în reglementarea zonei studiate în cadrul P.U.Z. în vederea realizării unei Crame – producție, alimentație publică și spațiu comercial și introducerea în intravilan a terenului ce a generat P.U.Z. (terenul aferent realizării investiției), localizate în extravilanul orașului Ovidiu.

Conform Avizului de oportunitate nr. 8684 din 18.07.2022 se vor stabili reglementările urbanistice pentru terenul în suprafață de 7.700 mp.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Planul Urbanisic Zonal studiază suprafața de teren ce se reglementează în raport cu loturile învecinate, loturi ce sunt introduse în intravilan, inclusiv căile de acces până la DJ228. Astfel zona studiată va fii de 18.000 mp, iar zona ce se reglementează este de 7700 mp. 

Terenul care a generat documentația urbanistică de tip P.U.Z., amplasament ce va fi reglementat în vederea introducerii în intravilan, are destinația și categoria de folosință existentă de vie și este liber de construcții.

Pentru investiția privind înființarea unui imobilul cu funcțiunea de baza cramă și funcțiuni conexe – producție, alimentație și spațiu comercial, a fost eliberat de Primăria Orașului Ovidiu Certificatul de Urbanism nr. 254/18.07.2022.

Regimul de înălțime maxim propus este de D+P+2E (14 metri).

Memoriul de prezentare a investiției poate fi consultat în cele ce urmează:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 17 martie 2023, firma al cărei acționar este Stere Halep, a avut în 2021 o cifră de afaceri de 489 539 lei și a raportat patru angajați:

SNH GOLD IMPERIAL SRL

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Familia Halep aduce un nou vin pe piață și vrea să deschidă o cramă în județul Constanța

Patronul ZIP Escort vrea să investească într-o cramă, în satul Poiana. Obiectivul va avea și funcțiuni turistice

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.