Resortul Lago Solantis Neptun
SOLANTIS NEPTUN S.R.L.
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de Mediu pentru proiectul imobilului de locuințe de vacanță ce urmează a fi construit în stațiunea Neptun de SOLANTIS NEPTUN S.R.L. pe strada Trandafirilor, nr. 6K-6L.

Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 14.00 cât şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Observaţiile și/sau eventualele contestaţii ale publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, Constanța, în termen de 10 zile de la data afişării anunţului.

Proiect CERTION/ SOLANTIS NEPTUN S.R.L.
Sursă: Facebook Certion Properties

SOLANTIS NEPTUN S.R.L. a fost înființată în 2021 și are sediul în municipiul Bucuresti, aleea Alexandru, nr. 32, parter, ap. 3, sector 1.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Firma a raportat și în 2021 și 2022 cifră de afaceri zero, datorii de 15.601.010 lei și active imobilizate de 10.521.555 lei.

Acționar unic al societății este CERTION SRL, administratorul este Scripcariu Iosif Oana Cristina, iar beneficiarii – Ionescu Theodor Cezar și Scripcaru Corneliu Cătălin.

În Certion SRL, Ionescu Theodor Cezar (10%) și Scripcaru Corneliu Cătălin (85%) sunt asociați cu Felicia Anișoara Căruntu (5%).

SC CERTION SRL este totodată acționar unic și al firmei SC PHAROS TOWER SRL care dezvoltă în în Mangalia, pe strada Crișanei nr. 4, un imobil cu spații de locuit sezonier și servicii pentru turism cu un regim de înălțime 3S+P+28E+ETh.

SC PHAROS TOWER SRL a fost înființată în 2021 și îi are ca administratori pe Scripcaru Iosif Oana Cristina, iar unic acționar este Certion SRL. Beneficiari de pe urma firmei sunt Ionescu Theodor Cezar și Scripcaru Corneliu Cătălin. În 2021, firma nu a raportat cifră de afaceri, dar are datorii de 9.644.829 lei.

Pe lângă proiectele imobiliare mai sus amintite, aflate la stadiul de documente Certion dezvoltă proiecte imobiliare de 60 de milioane de euro în zona Olimp-Neptun, respectiv VOGH Olimp, GALILEO Olimp Resort & Residences şi LAGO Neptun.

„Certion a venit pe piaţă cu conceptul de ”reşedinţa de brand”.  Partea de dezvoltare imobiliară trebuie acompaniată de cea de servicii, nu doar la resort şi leisure, ci şi la proiectele urbane.

Pe litoral, credem mult în zona de sud, mai ales Olimp, Neptun. De aceea dezvoltăm acolo cele 6 proiecte , cu componenta de hotel, plus locuinţă de vacanţă”, spunea Scripcaru Corneliu Cătălin, CEO Certion, într-un interviu acordat în noiembrie 2022 Ziarului Financiar.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Proiectul blocului de 28 de etaje din Mangalia trece de încă o etapă. Când are loc dezbaterea publică

Construcție de 10 etaje pe malul lacului Neptun, la liziera pădurii Comorova. Investiții de aproape 100 de MILIOANE de euro pentru proiecte în zona Neptun Olimp

Neptun: Un hectar de pădure este scos la licitație de Primăria Mangalia. Vezi cu ce preț

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.