Consiliul Județean Constanța organizează concurs pentru ocuparea unor funcţii contractuale vacante, pe perioadă determinată, în cadrul UIP Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Constanța. 

Mai exact, se caută un manager de proiect și un expert achiziții.

Pentru postul de manager de proiect se solicită studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă, diplomă Manager de Proiect și experiență în cel puțin un proiect în care a deținut funcția de Lider de echipă / Coordonator/ Manager de proiect. De asemenea, se solicită vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minim 5 ani.
Pentru postul de expert achiziții se solicită studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul Stiințe Economice, specializare – Management, diplomă de Expert Achiziții Publice, experiență în cel puțin un proiect finanțat din fonduri europene
și o vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minim 5 ani.

Dosarele de concurs se pot depune până la data de 25.03.2019 inclusiv, la Serviciul Resurse Umane, Salarizare, cam. 241, din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Concursul va consta în susţinerea unei probe scrise, în data de 02.04.2019, ora 10.00 şi a unui interviu (pentru care data şi ora susţinerii se vor afişa odată cu rezultatul la proba scrisă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.