Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Pe pagina de internet a Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” a fost postat un anunț de concurs pentru mai multe posturi vacante la Centrul de Sănătate Multifuncțional de la Năvodari.

Este vorba despre 8 posturi de asistenți medicali generaliști, 1 post asistent medical de laborator și 2 posturi de îngrijitoare.

Cei care vor să se înscrie la concurs trebuie să știe că o pot face până pe data de 6 martie, inclusiv. Selecția dosarelor de concurs se va face până pe data de 10 martie a.c. la ora 10.00.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe data de 12 martie, la ora 10.00, la Spitalul Județean Constanța. Afișarea rezultatelor va avea loc a doua zi, iar contestații se pot depune până pe data de 16 martie. Soluționarea contestațiilor va avea loc în aceeași zi.

Pe data de 17 martie, cu începere de la ora 9.00 se va desfășura proba interviu.  A doua zi, pe data de 18 martie, se vor afișa rezultatele. Va urma apoi depunerea și soluționarea contestațiilor, iar pe data de 20 martie, la ora 14.00 se vor afișa rezultatele finale.

Este important de precizat că, pentru asistenții medicali generaliști este nevoie să fie depusă diploma de școală sanitară postliceală sau diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate sau diplomă de licență în specialitate. De asemenea, este necesar ca participanții să aibă peste 6 luni vechime ca asistent medical generalist. Taxa de înscriere la concurs este de 100 de lei.

Pentru asistent de laborator sunt necesare aceleași diplome, iar taxa de înscriere la concurs este tot de 100 de lei.

Pentru funcția de îngrijitoare este nevoie ca cei care se înscriu la concurs să fie absolvenți ai școlii generale. Taxa de înscriere este de doar 50 de lei.

Toate detaliile pot fi consultate AICI