Liberalii dau ca sigură schimbarea a cel puțin un ministru-cheie din echipa Ludovic Orban. O decizie finală o să se ia vineri în ședința conducerii partidului. Bogdan Huțucă, liderul PNL Constanța, este în cărți pentru preluarea portofoliului la Finanțe. 

Surse din PNL au declarat pentru STIRIPESURSE.RO că în garnitura de membri ai guvernului cu care Florin Cîțu va cere de la Parlament votul de învestitură cel mai probabil nu o să mai fie Ion Ștefan, actual ministru interimar al Dezvoltării. O variantă luată în calcul de PNL este ca în locul lui Ion Ștefan să fie propusă Raluca Turcan. Turcan ar urma, dacă se alege această variantă, să fie propusă vicepremier și ministru al Dezvoltării.

De asemenea, la Ministerul Finanțelor, portofoliu ocupat în prezent de Florin Cîțu, este obligatoriu ca liberalii să propună alt ministru. O variantă vehiculată în PNL pentru Finanțe este liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, au spus surse din PNL pentru STIRIPESURSE.RO.

Deși au existat unele discuții în PNL cu privire la Victor Costache, ministrul Sănătății, în actualul context al coronavirusului, liberalii spun că nu ar da un semnal potrivit printr-o schimbare la acest portofoliu.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Marea majoritate a miniștrilor din cabinetul Orban vor fi propuși și în cabinetul Florin Cîțu.

Liberalii nu se agită însă foarte mult pe lista miniștrilor, pentru că sunt șanse mari ca Florin Cîțu să nu primească votul de învestitură.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.