Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și conflict de interese de natură administrativă în cazul a 6 aleși locali. Printre ei se află și un consilier local din comuna Pantalimon. Este vorba despre George Croitoru, consilier local în cadrul Consiliului Local Pantalimon. 

Potrivit inspectorilot de integritate, George Croitoru s-a aflat în stare de INCOMPATIBILITATE  în perioada 10 iulie 2018 – 05 iulie 2019 atunci când a exercitat simultan funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Pantelimon, Județul Constanța și calitatea de angajat cu contract individual de muncă (consilier personal al primarului) în aparatul de specialitate al primarului.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003 și nu a respectat dispozițiile art. 91, alin. (3) din același normativ.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.