Gheorghe Dontu PSD
Gheorghe Dontu PSD
Magistrații Tribunalului București s-au pronunțat astăzi în dosarul în care reclamant este consilierul județean PSD Constanța, Gheorghe Donțu iar pârâți sunt Partidul Social Democrat, filiala Constanța, Organizația municipală PSD Constanța, Comisia Județeană de Etică, Integritate și Arbitraj, filiala Constanța și Comisia Națonală de Etică, Integritate și Arbitraj.

Miercuri, 15 iunie, Tribunalul București, Secția IV-a Civilă a dat soluția în procesul intentat de consilierul județean Donțu Gheorghe Organizației Județene PSD Constanța, prin care acesta contesta excuderea sa din partid.

Astfel, judecătorii au dat respins ca neîntemeiată chemarea în judecată a PSD filiala Constanța, decizia nefiind una definitivă, ea poate fi atacată cu recurs în 30 de zile de la comunicare.

„Respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată. Obligă reclamantul la plata către pârâta PSD – Filiala Constanţa a sumei de 1.785 lei cu titlul de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu de avocat. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, la Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţii prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 15.06.2022″, se arată în soluția pe scurt dată de instanță, la al nouălea termen de judecată.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În septembrie 2021, PSD Constanța a decis excluderea lui Gheorghe Donțu, unul dintre cei mai vechi consilieri social-democrați după ce acesta ar fi fost acuzat că a votat alături de liberali proiectul de hotărâre privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2021 pentru susținerea programelor de dezvoltare locală, a programelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală și pentru cheltuielile de funcționare a unităților administrativ-teritoriale din județ.

Citește și:

Reglare de conturi în PSD Constanța. Gheorghe Donțu EXCLUS din partid: „Unii oameni nu înțeleg că este un timp pentru toate”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.