Mircea Geoană
Mircea Geoană
Mircea Geoană a afirmat că discuția referitoare la o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale „va fi reluată la momentul potrivit”, într-un interviu la Digi24.

Acesta a menționat că, deși urmărește cu interes politica internă, deocamdată se concentrează asupra postului din cadrul NATO.

Totodată, oficialul a punctat că în prezent este concentat pe activitatea pe care o desfășoară la NATO, precizând că este „o perioadă importantă”, având în vedere situația generată de războiul din Ucraina.

„Sunt cine sunt, îmi fac treaba la NATO, sunt o figură suficient de cunoscută în România. Am discuții amicale cu lideri politici români, din toate partidele, cu cei care vin la Bruxelles. Sunt concentrat pe ce am de făcut acum. E o perioadă importantă, care în mod firesc îmi ia toată atenția”, susține secretarul general adjunct al NATO, potrivit stiripesurse.ro.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Mircea Geoană a precizat de-a lungul timpului, în mai multe declarații publice, că nu este interesat de cursa la președinție sau că o discuție despre o posibilă candidatură a sa este una „prematură”.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Foto: Facebook

Citește și:

Mircea Geoană își croiește drum spre alegerile prezidențiale. Discurs despre „obiective strategice” și „plan național ambițios”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.