Bărbatul care la sfârşitul lunii trecute, aflat în izolare la domiciliu, a mers în stare de ebrietate la Spitalul Hârşova în urma unei autoaccidentări, agresând personalul medical, este cercetat penal de poliţişti sub supravegherea procurorilor, pentru comiterea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, a informat joi Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârşova.

Conform sursei citate, un număr de şase cadre medicale care au intrat în contact cu agresorul au fost testate pentru COVID-19, rezultatele fiind negative.

„La data de 01.04.2020, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova, s-a înregistrat dosarul penal nr.254/P/2020 având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor prev. de art. 352 alin.2 C.pen., constând în aceea că în data de 30.03.2020, un bărbat, aflat în a treisprezecea zi de izolare la domiciliu impusă de organele de poliţie, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a autoaccidentat şi s-a deplasat la Spitalul Orăşenesc Hârşova pentru acordarea de îngrijiri medicale. În această împrejurare, bărbatul în cauză a fost recalcitrant, a adresat injurii personalului medical şi a scuipat o infirmieră, portarul şi un alt angajat al unităţii”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârşova.

Potrivit acestuia, un număr de şase cadre medicale au intrat în contact direct cu bărbatul şi i-au acordat îngrijiri, fiind spitalizat. Ulterior, acesta şi cele şase cadre medicale au fost testate pentru COVID-19, rezultatele fiind negative.

„În cauză se efectuează cercetări de către Poliţia Oraş Hârşova sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova”, au menţionat procurorii.

Citește și:

Un bărbat aflat în autoizolare, autoaccidentat, a intrat în Spitalul din Hârşova ameninţând şi scuipând medicii

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar