Primăria Constanța a emis astăzi certificatul de urbanism necesar desființării clădirii de două etaje deținute de Direcția de Sănătate Publică Constanța pe strada Vifor Haiducul nr. 32 din municipiu. Este vorba despre fostul sediu al Spitalului Universitar CF Constanța, din cartierul Palas. 

Clădirea care se va demola are o suprafață de 397mp iar pe locul care se va elibera se va construi primul spital de pediatrie din Constanța.

În octombrie 2021, la sediul Companiei Naționale de Investiții s-a semnat procesul verbal de predare primire, C.N.I. preluând astfel clădirea dezafectată de pe strada Vifor Haiducul, în locul ei urmând a se construi un spital modern.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La începutul lunii decembrie 2021, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Constanța au anunțat că se dorește salvarea istoriei vechii clădiri – Spitalului Universitar CF Constanța din Vifor Haiducul, nr. 32, prin text și imagine.

„Dacă aveţi imagini foto / video, istorisiri, documente privind înfiinţarea, conducerea, apartenenţa, etc., vă rugăm să le puneţi la dispoziţia noastră pentru a le include în Carta Spitalului, iar sprijinul acordat va fi menţionat în lucrarea mai sus menţionată”, au transmis reprezentanții DSP Constanța.

Citește și:

Încă un pas spre construirea PRIMULUI spital de PEDIATRIE din Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.