Bebeluș
Bebeluș
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a afirmat că, un bebeluș de numai cinci luni a fost confirmat cu infecție simultană cu gripă și cu SARS – CoV – 2, în urma testelor rapide.

Probele prelevate de la cel mic au fost transmise la Centrul Regional de Sănătate Publică la Iași, în vederea confirmării, subliniind că problema nu e poliinfecția, ci modul în care va evolua.

„A fost confirmat  (n.r. – cu flurona,  infectarea simultană cu virusurile gripal şi SARS-CoV- 2) un bebeluş de cinci luni, cu teste rapide. Probele de la el s-au transmis la Centrul Regional de Sănătate Publică la Iaşi, în vederea confirmării printr-un test PCR. Aşteptăm şi noi rezultatele”, a declarat ministrul, potrivit News.ro.

Totodată, Alexandru Rafila a precizat că problema nu este că bebelușul are o poliinfecție, ci modul în care aceasta va evolua

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Până la urmă, dacă evoluţia clinică a copilului nu este problematică, şi nu am niciun fel de informaţie că ar fi problematică, nu asta este problema, că are o poliinfecţie, problema e dacă evoluează clinic favorabil, a adăugat ministrul”, a subliniat Rafila.

Sursa: www.news.ro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.