Adresă halucinantă sub sigla DJTS Constanța
Adresă halucinantă sub sigla DJTS Constanța
O adresă care are antetul Ministerului Sportului, plină de greșeli gramaticale și jigniri  la adresa președintelui Clubului Sportiv Urban Legends Constanța, Mihai Teodor Isop, semnată de directorul adjunct al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, Emil Jan Ionescu Nichita, circulă în mediul online începând de ieri. 

Adresa care a creat vâlvă pe grupurile de socializare din Constanța pune Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța într-o lumină proastă, prin folosirea unui limbaj nepotrivit unui director executiv al unei instituții publice. Nici greșelile gramaticale nu sunt de trecut cu vederea.

Adresa la care facem referire a plecat de la DJST Constanța joi, 23 martie 2023 și îi este adresată președintelui Clubului Sportiv Urban Legends Constanța, Mihai Teodor Isop.

Documentului pe care îl atașăm în cele ce urmează, reprezintă de fapt o notificare de reziliere a contractului numărul 882/02.03.2023 parafat între DJST Constanța și Clubul Sportiv Urban Legends Constanța care are ca obiect închirierea Sălii Flămânda în anumite intervale orare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Halucinant este motivul pentru care Emil Jan Ionescu Nichita a luat această decizie:

Adresă DJST Constanța
Adresă DJST Constanța

Se pare că între cei doi a avut loc un conflict care viza o altă adresă transmisă de directorul executiv adjunct al DJST Constanța în data de 14 martie Clubului Sportiv Urban Legends Constanța. Totodată, în cuprinsul adresei, Emil Jan Ionescu Nichita precizează că l-a declarat pe Mihai Teodor Isop „persoana non-grata”, iar acesta nu mai are voie să intre în niciuna dintre bazele sportive aparținând DJST Constanța. Despre ce relații diplomatice vorbește directorul executiv adjunct al DJST Constanța când folosește această exprimare… doar dânsul probabil că știe.

Adresă DJST Constanța
Adresă DJST Constanța
Redăm, în cele ce urmează integral adresa la care facem referire:

Am încercat să luăm legătura și cu Emil Jan Ionescu Nichita pentru un punct de vedere, însă acesta nu a răspuns la telefon.

L-am contactat și pe directorul DJST Constanța, Ionuț Francisc Paloși, pentru a-i aduce la cunoștință situația, pe care evident o cunoștea însă acesta ne-a declarat că este în concediu și că în această perioadă are drept de semnătură directorul executiv adjunct al instituției adică Emil Jan Ionescu Nichita.

De unde ar fi pornit conflictul?

L-am contactat și pe președintele Clubului Sportiv Urban Legends Constanța, Mihai Teodor Isop, pentru a ne explica situația în care se află la acest moment, așa cum reiese din curprinsul adresei pe care a primit-o în data de 23 martie. Acesta nu a negat conflictul pe care l-a avut cu Emil Jan Ionescu Nichita și ne-a declarat că în urma situației i-a făcut plângere penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

„În urmă cu două săptămâni mi-a transmis personal o adresă prin care solicită 30% din încasările Urban Legend.

Urban Legends este o promoție ce se adresează sportivilor la început de drum cărora li se dă posibilitatea de a vedea că se trăiește din sport. Încasările merg jumătate promoția, jumătate sportivii.

În această adresă ne-a invocat un articol care nu are nicio legătură cu ce spunea el. Până să mă întâlnesc cu el în mall, nici nu am luat în considerare această adresă. Juriștii și avocații mei mi-au spus că el intenționat ar fi ascuns anumite informații. Eu plătesc un impozit la stat pentru spectacole, iar din acest impozit trebuie direcționat 30% către DJST Constanța. Datoriile despre care vorbește – cei 4.732, 85 lei – vizează cazarea unor sportivi la Hotel Sport care nu mi se comunicase, dar nici nu am negat-o. O să o plătesc. (…) Din spusele avocaților mei ca să fiu declarat persona non grata trebuie să decidă asta un complet de judecată„, ne-a spus Mihai Teodor Isop.

Acesta ne-a mai declarat că a mers astăzi la sala unde obișnuia să țină antrenamentele și că intervalele orare alocate în trecut Clubului Sportiv Urban Legends Constanța au fost închiriate deja altei entități sportive.

Noi pe 1 aprilie avem gală cu Moroșanu și acum trebuia să urc sportivii în formă. Chiar nu știu ce să fac în această situație, se pune în pericol un eveniment care reprezintă orașul Constanța„, a mai spus președintele Clubului Sportiv.

Directorul Emil Ionescu, în atenția comisiei de disciplină din cadrul Ministerul Sportului

Potrivit spuselor acestuia, Emil Jan Ionescu Nichita ar fi vizat deja de trei reclamații care vor fi puse în discuție pe masa comisiei de disciplină din cadrul Ministerul Sportului.

Emil Jan Ionescu Nichita deține această funcție de opt ani, prima sa declarație de avere fiind postată pe site-ul DJST Constanța în 2015

Precizăm că la momentul în care vom avea un punct de vedere din partea directorului executiv al DJST Constanța îl vom publica în cuprinsul acestui articol.

Citește și:

CSM Constanța face plângere penală Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța. Care este motivul

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.