Cristian Tranulea, invitat de onoare al Școlii Gimnaziale nr. 8 din Constanța
Cristian Tranulea, invitat de onoare al Școlii Gimnaziale nr. 8 din Constanța
Cristian Tranulea este vicecampion mondial la înot în ape înghețate, la începutul acetui an, la Samoens, în Franța. Sportivul a fost astăzi invitat de onoare al Școlii Gimnaziale nr. 8 din Constanța. În cadrul acestei activități organizate în sala de sport a școlii, copiii au fost încântați să cunoască și să interacționeze cu un tânăr campion.
Diplomă Cristian Tranulea
Diplomă Cristian Tranulea

Istoria sa este despre perseverență, muncă și dedicare, iar acest sport l-a ajutat să se vindece de o afecțiune gravă.

Sportul pentru Cristian este un stil de viață. Tânărul campion antrenează copii, participă la concursuri de triatlon și, mai nou, la competiții de înot în ape înghețate, disciplină care i-a adus o medalie de argint mondial la începutul acestui an.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Amintim că, în luna noiembrie a anului 2022, Școala Gimnazială nr. 8 din Constanța a fost gazdă a proiectului „Învățăm să fim campioni”, derulat de Farul Constanța.

Louis Munteanu, Enes Sali, juniorul David Păcuranu, sportivii din cadrul Farul Constanța și Kenyana Enez Mango, de la echipa de fotbal feminin au fost atunci prezenți printre elevi pentru a le împărtăși experiența lor de sportivi și pentru a îi îndemna pe aceștia să practice sport.

Totodată, în aceeași perioadă a fost prezent și sportivul de performanță Cătălin Moroșanu, ca invitat de onoare printre elevii Școlii Gimnaziale nr. 8 din Constanța.

Sportivul de talie internațională a promovat campania „Dependent de sport. KOmbate drogurile”.

”Este necesar să ne învățăm copiii de mici că un om înțelept aspiră la o minte sănătoasă într-un corp sănătos. Ne păstrăm sănătoși la minte și corp dacă ne dezvoltăm armonios, iar mișcarea și alimentația echilibrată ne ajută în acest sens”, a precizat profesorul Cosmin Badea, directorul Școlii Gimnaziale nr. 8 Constanța.

Foto/Video: Facebook; Facebook

Citește și:

(FOTO/VIDEO) Școala Gimnazială nr. 8 Constanța a fost astăzi gazdă pentru proiectul „Învățăm să fim campioni”, derulat de Farul Constanța

(FOTO) Sportivul de talie internațională, Cătălin Moroșanu, invitat de onoare al Școlii Gimnaziale nr. 8 din Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.