Peste 250 de copii de la 12 cluburi sportive din întreaga țară s-au reunit astăzi în Sala Sporturilor din Ovidiu pentru prima ediție a Cupei Ovidiu la lupte greco romane.

Săptămâna trecută, tot în cadrul Sălii Sporturilor din Ovidiu a avut loc prima ediție a Festivalului Regional de Minihandbal feminin. Aproape 300 de copii din promoția 2008 – 2009, de la 13 cluburi sportive din șase județe au concurat, timp de două zile în Sala Sporturilor din localitate.

Concursul desfășurat în această sâmbătă s-a desfășurat pe 24 de categorii, în funcție de kilograme, iar sportivii s-au reunit la Ovidiu din 12 cluburi din țară.

Este vorba despre CSO Ovidiu, CSS Steaua București, CSM Danubius Tulcea, CSM Pitești, CSS Tulcea, CSS Delta Tulcea, CSS Făgăraș, CS Caraimanul Bușteni, CSM Medgidia, CS Farul Constanța, LPS Constanța CS Lumina.

După o zi plină, în clasamentul pe echipe pe primul loc s-a clasat CS Farul Constanța, pe locul al doilea – CSM Pitești, pe locul III CSO Ovidiu, iar pe locul IV Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, ne-a declarat președintele Clubului Orășenesc Ovidiu, Alina Moraru. La eveniment a fost prezent și Ilie Floroiu, fost director al CS Facrul Constanța.

La eveniment a fost prezent și primarul orașului Ovidiu, George Scupra, un susținător vehement al sportului în orașul care îl păstorește. În ultimii ani, administrația locală și-a axat atenția în mod deosebit asupra copiilor și promovării sportului în rândul acestora. Iar eforturile financiare ale administrației locale au dat și roade.

Sursă foto: Primăria Ovidiu

Citește și:

Aproape 300 de copii au participat în week-end, la Ovidiu, la Festivalul Regional de Minihandbal feminin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.