Oil Terminal SA
Oil Terminal SA
Consiliul de Administrație al societății Oil Terminal SA, întrunit în ședință astăzi, 12 ianuarie 2023, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor în data de 16 februarie 2023, de la ora 13:00, în sala de ședințe de la sediul societății, pe strada Caraiman nr. 2.

Pe ordinea de zi se regăsesc proiecte ce prevăd aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli pentru anul 2023, revocarea Transilvania Audit & Fiscality din calitatea de auditor financiar statuar al societății, ca urmare a expirării duratei contractului, dar și renumirea acesteia în calitate de auditor financiar statuar al societății cu o durată a contractului de servicii de audit financiar de trei ani.

Ce proiecte se regăsesc pe ordinea de zi:
  1. Aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli pentru anul 2023.
  2. Revocarea TRANSILVANIA AUDIT & FISCALITY dincalitateade auditor financiar statutar al societății, că urmare a expirării duratei contractului.(vot secret).
  3. Numirea TRANSILVANIA AUDIT & FISCALITY încalitate de auditor financiar statutar al societățiiOIL TERMINAL S.A. cu o durata a contractului de servicii de audit financiar de 3 (trei) ani (pentru anii 2023, 2024 şi 2025). (vot secret).
  4. ÎmputernicireaPreședintelui de ședintă să semneze hotărârile adunării.
  5. Împuternicireadirectorului general al societăţii să semneze documentele necesare privind înregistrarea hotărârilor adunării generale a acționarilor la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța și pentru efectuarea formalităților privind publicarea acestor hotărâri.
  6. Stabilirea datei de 08.03.2023, cadatăde înregistrare şi a datei de 07.03.2023 că ex-date în conformitate cu prevederile legale.

Potrivit datelor furnizate de www.bvb.ro la data de 30 iunie 2022, societatea Oil Terminal S.A. are mai mulți acționari, printre care se numără și Statul Român, prin intermediul Ministerului Energiei:

Acționari Oil Terminal S.A.
Acționari Oil Terminal S.A.

Foto: Arhivă

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Ordinea de zi a acționarilor societății Oil Terminal SA ar putea fi suplimentată

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.