Chiar dacă finalul de an se apropie, angajații SC Apollo Ecoterm SRL sunt angrenați zilnic în multe activități care pregătesc lucrări ce se află în desfășurare. Dintre acestea amintim lucrările de la heliportul Spitalului Municipal Medgidia, tăierea materialului lemnos de pe raza municipiului – acolo unde se impune, ori realizarea de armături pentru turnarea capacelor de canalizare necesare străzilor unde s-a turnat primul strat de asfalt în municipiul Medgidia. 

Angajații Apollo Ecoterm au desfășurat în ultima perioadă și activități de toaletare a copacilor și tăiere a celor bătrâni ori care puneau probleme la fiecare furtună. În condițiile în care iarna bate la ușă, autoritățile locale din Medgidia, prin Apollo Ecoterm, au derulat astfel de activități pe raza întregului municipiu.

Lemnul rezultat în urma tăierilor de material lemnos de pe raza municipiului Medgidia ajunge la persoanele nevoiașe care solicită administrației locale ajutor de încălzire. Potrivit declarațiilor administratorului SC Apollo Ecoterm SRL, Constantin Sima, ne-a declarat că 30 de solicitanți au depus la Primăria Medgidia cereri pentru ajutor de material lemnos pentru sezonul rece. Astfel că tot ceea ce rezultă din tăierile din această perioadă merge spre ajutorul nevoiașilor din municipiul Medgidia.

De asemenea, de materialul lemnos vor beneficia și bisericile din Valea Dacilor și Remus Opreanu unde Apollo Ecoterm va trimite lemne necesare pentru încălzirea bisericilor de aici pe parcursul iernii.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Heliportul din Medgidia devine operațional

Pe lângă aceste lucrări, angajații Apollo Ecoterm realizează lucrări specifice sezonului rece, printre care cele de strângere a plantelor uscate, tăiere și îngropare a trandafirilor de pe spațiul public și tot ceea ce este necesar în această perioadă.

De asemenea, lucrările de finalizare a heliportului din incinta Spitalului Municipal Medgidia sunt pe final și în aceste zile va deveni operațional. Rămâne însă pentru primăvara următoare finalizarea lucrărilor care vizează realizarea marcajelor și a balizajului.

Zilele acestea se predă către SC Iridex Group SA și ultima ghenă de gunoi reabilitată de Apollo Ecoterm. „Vom colabora și pe viitor, o să ne ocupăm și de plăcuțele care urmează a fi atașate ghenelor privind colectarea selectivă a deșeurilor”, ne-a spus directorul SC Apollo Ecoterm SRL.

În plus, în această perioadă rece, lucrătorii Apollo Ecoterm se ocupă și de o altă lucrare care vizează infrastructura. Mai exact, la acest moment se confecționează armături pentru turnarea a 300 de capace de canalizare, din care 250 se vor monta pe străzile pe care s-a intervenit în programul de asfaltare care este în derulare în municipiul Medgidia, iar 50 dintre acestea vor rămâne de rezervă. „Ne vom ocupa de montarea capacelor și ridicarea la cotă pe străzile unde s-a intervenit cu primul strat de asfalt. Facem 50 de bucăți în plus pentru atunci când vom avea nevoie”, ne-a declarat administratorul Apollo Ecoterm.

Citește și:

Apollo Ecoterm se ocupă de amenajarea unui heliport la Spitalul Municipal Medgidia

Apollo Ecoterm își continuă activitățile delegate după intrarea în insolvență. Luna aceasta se finalizează contractul privind modernizarea ghenelor de gunoi

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.