Consiliul Județean Constanța
Consiliul Județean Constanța
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, i-a convocat pe consilierii județeni contănțeni într-o ședință extraordinară, miercuri, 10 august, de la ora 12.00. Întâlnirea se va desfășura în sistem videoconferință.

Pe ordinea de zi se află un singur proiect, referitor la aprobarea documentației privind proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanța în perioada 2014-2020:

  1. Proiect de hotărâre nr.192/04.08.2022 privind aprobarea Studiului de fezabilitate revizuit și a indicatorilor tehnico-economici revizuiți aferenți investițiilor propuse în Unitatea Administrativ Teritorială-Județul Constanța în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanța în perioada 2014-2020” și includerea în bugetul de venituri și cheltuieli a cotei de cofinanțare. Iniţiator, Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa

De asemenea, proiectul de hotărâre va fi analizat şi avizat de către Comisiile de specialitate ale Consiliului Judeţean Constanţa, care se vor desfășura în sistem videoconferință în data de 09.08.2022 și prin utilizarea oricăror mijloace electronice, dată până la care vor fi formulate și amendamentele.

În ceea ce privește amendamentele, acestea pot fi formulate şi depuse în scris pe adresa de e-mail a Consiliului Judeţean Constanţa (secretar@ro) sau la sediul Consiliului Judeţean Constanţa din b-dul Tomis nr.51.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.